Wat is een Maxxus crosstrainer?

Een merk wat goed bekend staat in de fitnesswereld heeft nu ook de Maxxus crosstrainer. Het is een fitnessapparaat wat je gebruikt als je je conditie wil verbeteren. Het voordeel van dit apparaat is dat bijna alle spieren gebruikt worden. De schouders en de benen worden het meest zwaar belast. Voor de stabiliteit gebruik je je romp (rug, zij en buik spieren). Je hebt bij de crosstrainer een vliegwiel en daar zijn dan weer twee loopplanken aan bevestigd. Daar zitten dan weer hendels aan voor je handen. Als je het apparaat gaat gebruiken dan gebruik je je benen en je armen. Je gaat om te beginnen op de planken staan en dan maak jij een vooruitschuivende beweging. Hierdoor gaat het vliegwiel draaien. 

Mogelijkheden Maxxus crosstrainer

Het merk staat bekend om de beste professionele cardio apparatuur. Je krijgt een betere hart- en longconditie als je het apparaat gebruikt. Kies er daarom ook voor om de Maxxus crosstrainer te gebruiken. Veel spieren zijn tegelijkertijd actief en ze moeten van zuurstof worden voorzien. Bij cardio fitness wordt het apparaat volop gebruikt en als je dan kiest voor een lagere intensiteit en een langere trainingsduur, dan is het doel vetverbranding. Als dit jou ook aanspreekt dan kun je er ook snel gebruik van maken als je hier online jouw Maxxus crosstrainer uit hebt gekozen. Je hebt sowieso twee jaar garantie en het is tijd om aan je conditie te werken, op ieder geschikt moment van de dag!

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *